Udrensning

For at fejre at det er blevet forår og som led i at leve mere minimalistisk og enkelt har jeg i disse dage foretaget en udrensning af gammelt make up og tøj – til genbrug – som jeg ikke har brugt i længere tid.

Så min garderobe er blevet lidt slankere (gid jeg også var!). Både den og min make up svarer til det jeg egentlig bruger – og min smag. Jeg forsøger at holde en enkel stil med udgangspunkt i sort og hvidt … dog kan jeg godt lide klare, strålende farver, som rød, pink,  lilla og turkis.

Derfor flottede jeg mig og købte en ny læbestift . Nemlig den nye Rouge Coco fra Chanel. Farven er Taffetas Rose. Frisk til foråret. Jeg kunne blive rigtig glad for den.

Tak til Anette for tippet om de nye læbestifter fra Chanel.

This entry was posted in Prima Materia and tagged , , , , , .

2 Kommentarer til Udrensning

  1. Mona Madsen skriver:

    Jeg vil klart fraråde en udrensningskur. De fleste udrensningskure er faste, hvor man bare drikker en masse vand. Ifølge http://www.sundhedslex.dk/udrensningskur.htm udskilles de vigtige mineraler og næringsstoffer fra kroppen gennem urinen. Som alle sundheddsportaler også skriver, så udrenser kroppen sig selv via huden, nyrerne og leveren, så hvorfor en udrensningskur, der er usund og i visse tilfælde farlig? Nej, spis du hellere sund og varieret sammen med en masse motion, så skaal det nok lykkes.

  2. Kristine Gazel skriver:

    Kære Mona
    Tak for din kommentar. Jeg skriver nu ikke om den form for udrensning i indlægget. Jeg tænker mere på “udrensning” af gammelt tøj og make up.
    mvh Kristine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *