Meta

Igen et blog indlæg om at blogge. Jeg har nemlig været til endnu et pragtfuld bloggingkursus med Julia Lahme, hvor jeg sammen med en gruppe inspirerende bloggere fik nye input. Det sætter unægteligt nogle tanker igang.

Blandt andet om denne blogs æstetik. Jeg kan godt lide det enkle ved dette tema, men jeg pusler med at finde et nyt. Leger med tanken om at købe et nemlig Frugal – men har endnu ikke besluttet mig for det endnu og tøver derfor.

Men jeg vil arbejde videre med følgende;

1. Mere, mere, mere indhold.

2. En rss feeder.

3. Arbejde med bloggens scope på “om” siden.

4. Flere billeder – eller måske snarere ; billeder og farver i det hele taget.

5. Det nedenfor nævnte tarotkursus og anden værdi for læserne.

Der er en masse ting, der skal tænkes på. Jeg finder dette billede mægtigt sigende i den sammenhæng. Der er nemlig en masse der nu skal destilleres og arbejdes videre på.

10 of VesselsJeg vil gerne sige tak til Julia og de andre bloggere for en spændende dag.

Og så vil spørge dig som læser, hvad DU gerne vil læse om på denne blog indenfor konteksten?

Images from The Alchemical Tarot, copyright Robert M. Place, are used with kind permission. Visit the Alchemical Tarot website.

This entry was posted in Prima Materia and tagged , .

En Kommentar til Meta

  1. Birgitte skriver:

    Kære Kristine,

    tak for endnu et dejlgt indlæg! Jeg læser her fordi du tager vigtige emner om livet op på en vedkommende måde. Det får mig altid til at tænke over tingene i forhold til mit eget liv. Om det tager udgangspunkt i mindfulness, tarot eller spiritualitet betyder ikke så meget for mig, jeg synes bare du er viis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *