Det nye Kristine Gazel Web

Hermed mit første indlæg i min nye weblog. Efter syv år på nettet (eller noget i den stil) skulle der ske noget nyt. Der måtte ske noget radikalt anderledes, da jeg havde konstant dårlig samvittighed over ikke at opdatere min hjemmeside, så jævnligt som webmediet kræver. Da min nye hjemmeside har en integreret weblog-funktion, håber jeg på, at det vil gøre det noget nemmere at opdatere den.

Siderne er dog – med undtagelse af “Kort om mig” – de samme.

Kort om mig – en kort præsentation af undertegnede.

Blå bog – er et kort oprids af interesser, yndlingsfilm, yndlingsbøger etc.

Links – er en liste med de bogmærker, jeg bruger mest i min hverdag.

Litteratur – handler om min kærlighed til bøger og det at læse. Jeg vil anbefale gode bøger, der vil være nogle litterære citater, links til udvalgte sider om litteratur på nettet.

Dette indlæg blev udgivet i Prima Materia. Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til Det nye Kristine Gazel Web

 1. Mark skriver:

  Hej Kristine

  Jeg synes, det ser rigtig fornugtigt ud. Det ligner det gamle, men det er mere lækkert. Glæder mig til at holde øje med, hvad du finder på.

  Happy blogging

  Mark

  Der snart selv får et websted baseret på WordPress.

 2. Morten skriver:

  Hej… Tak for din kommentar hos mig. Du spørger til, hvor længe jeg har skrevet. Jeg startede i juli 2005 med at skrive på en blog (et space hos MSN), men en dag i marts ville jeg noget mere. Derfor blev det til pegefingeren.
  Og ja, det er Zola Christensen jeg skriver om. Jeg har ikke fået læst bogen færdig endnu, da der hele tiden presser sig andre ting på. For man keder jeg aldrig i den danske folkeskole. Held og lykke med bloggen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *