Øhh – sagde jeg hverdagen?

“Mest holder jeg af hverdagen.” Dan Turèll

Jeg holder også af hverdagen, og den struktur hverdagen giver.

Men denne blog handler bare ikke særlig meget om hverdagen. Dens emner har det med at løfte sig op i et højere luftlag, og det er også fint. I erkendelse heraf har jeg valgt at skrive min Om Hjertes Renhed side om. Det er stadig min intention at vække inspiration og refleksion hos Læseren. Og der findes så mange fine blogs om hverdagen – fx. Det lille Spørgsmål, Vadestedet, Hele 3 ting – som jeg ikke kan matche, men bestemt anbefale varmt!

Så jeg vil tillade mig at gøre det jeg åbenbart alligevel ikke kan lade være med: At miste jordforbindelsen og blive abstrakt, samt at skrive om de ting, som jeg brænder for.

Det minder mig iøvrigt om at blogging er en proces, hvor man starter et sted, og så pludselig bevæger sig et andet sted hen …

This entry was posted in Prima Materia and tagged , , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *